Cum primesc produsele?

Timpul este pretios si in momentul de fata tehnologia ne poate oferi un sprijin pentru a castiga timp. Astfel este destul de simplu si usor sa vezi produsul dorit, pe grill-expert.ro, sa il comanzi si in scurt timp sa ajunga la tine acasa.

In momentul in care primesti coletul te rugam sa il inspectezi in prezenta curierului, inainte de a face plata. Daca observi deteriorari, rupturi sau lovituri ale coletului te rugam sa ne suni imediat si sa refuzi coletul, realizeaza un proces verbal si motiveaza ca coletul este deteriorat.

Desi producatorii de grill ambaleaza produsele astfel incat acestea nu pot fi deteriorate in timpul transportului, este indicat sa verifici atent ambalajul.

Toate grill-urile noi sunt demontate si nu vin gata asamblate.

Toate grill-urile vor fi livrate in ambalajele lor originale, complet sigilate. Exceptie fiind produsele care au fost returnate si se vand ca resigilate. Ambalajele asigura o protectie sporita a produsului si a componentelor acestora pana la receptia lor.

In momentul in care ambalajul este deschis, vei avea access la toate elemente necesare pentru montarea grill-ului. Totul este optim gandit pentru a putea monta un grill foarte usor si simplu, fiind necesar doar putina indemanare si atentie.

Ambalajele contin un manual de utilizare si asamblare si bineinteles tot ce este necesar pentru montaj. In mod normal toate componentele trebuie sa fie montate, nu exista componente in plus sau in minus.

Pentru orice nelamuriri, intrebari sau dificultati in realizarea montajului unui grill te rugam sa ne contactezi telefonic: 0745 305 694.